Gode råd til jobsøgning og nyheder inden for rekruttering

Find inspiration til jobsøgning og rekruttering

Hvis du også synes at jobsøgning, networking og CV-skrivning kan være udfordrende, og det kan være svært at vide, hvor du skal begynde, så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du finde viden om rekruttering, og det der rører sig i branchen. På bloggen kan du finde alt fra podcasts, til artikler om gode råd til jobsøgning og rekruttering.

Målet med bloggen er at levere interessant og relevant indhold, som gør jobsøgnings- og rekrutteringsproccesen nemmere for læseren. Vi går op i hvordan vi, som rekrutteringsvirksomhed, kan komme ud over kanten og give dig den relevante indsigt i vores branche og faglighed. Vi har mange års erfaring med rekruttering, og det er denne viden, vi ønsker at dele ud af, så det bliver nemmere for dig at finde dit næste job i fremtiden.

Vi oplever stor nysgerrighed for vores arbejde, da jobskifte og kompetencematch giver anledning til spørgsmål. Til tider også myter og skæve forestillinger om hvad vores arbejde egentlig består i. Det ønsker vi at udfordre og oplyse om.

Vores blog bliver løbende opdateret med nye spændende artikler, og derfor er du meget velkommen til at følge med her på siden. Indlæggene bliver også publiceret på LinkedIn og Facebook, hvor du også kan finde nyheder og få information om spændende stillinger og virksomheder indenfor en række brancher – så følg WolterJohannsen på de sociale medier og hold dig opdateret her på bloggen.