Databeskyttelse og -behandling

Beskyttelse af og fortrolighed med dine data

Når du registrerer oplysninger hos os, er vi ansvarlige for at beskytte og fortroligholde dine data sammen med udbyderne af vores IT-rekrutteringssystem, HR Manager. Læs om deres databehandlingsaftale her.

De følgende er centrale punkter du skal forholde dig til ift. jobsøgning og videregivelse af data.

  • Du har som ansøger ret til at tilgå, tilbagetrække og indhente information om de data, vi har om dig, og hvad formålet med indsamlingen af data er. Når du søger en ledig stilling ved en virksomhed vi rekrutterer for, opretter du en bruger i vores system, som du automatisk modtager en kode til pr. mail og derfor altid kan tilgå og tilrette.
  • Ved ansøgning til en konkret ledig stilling eller ved oprettelse af en profil i vores CV Databasen vil du automatisk blive bedt om samtykke til, at vi må opbevare dine oplysninger i henholdsvis 6 og 12 måneder. Du vil automatisk modtage en mail om genoprettelse 4 uger inden din profil slettes i vores system.
  • Når du giver samtykke til, at vi må opbevare dine data, giver du også samtykke til at vi må videreformidle CV, eksamenspapirer m.m. og drøfte din profil og kvalifikationer med den givne virksomhed. De oplysninger, du giver os i udtrykt fortrolighed videregives ikke uden din tilladelse.
  • Som led i en rekrutteringsproces kan du opleve at skulle opgive oplysninger ifm. personlighedsanalyse i programmet People Test System, der også sikrer korrekt håndtering og opbevaring af dine data. Se deres privatlivspolitik. Man skal dog ikke forvente test ifm. alle ledige stillinger.
  • Dine data slettes ikke umiddelbart efter en annonces udløb eller et afslag på en given ledig stilling, i fald der er omstændigheder, der gør dig relevant som kandidat eller der opstår jobmuligheder i anden virksomhed. Ønsker du dine data fjernet, kan du deaktivere din profil i vores system.
  • Vi anvender cookies på vores hjemmeside og registrerer bevægelser på sitet via Google Analytics. Vi henviser til Googles Privacy Policy.
  • Hvis du mener, at vores behandling af dine oplysninger ikke lever op til lovgivningen, har du mulighed for at klage til Datatilsynet via dette link.

Har du spørgsmål eller kommentarer til det ovenstående er du meget velkommen til at kontakte dataansvarlig, Nicholai Johannsen på [email protected] eller +45 30 36 49 51.