Drevet af passion for rekruttering

Læs artiklen

Skrevet af Eva Haugaard Pedersen - 29. november, 2018


Velkommen til WolterJohannsens nye hjemmeside! Dette nye website er et udtryk for vores ambition om, at være mere synlige derude i LinkedIn-junglen af information, nyheder og jobdelinger, så vi i sidste ende kan lave mere af det arbejde, der er drevet af vores passion. Nemlig at være det mulighedsskabende led mellem virksomheder og kandidater.


Vi hos WolterJohannsen har en forkærlighed for at løse rekrutteringsopgaver, fordi vi får et kick ud af at skabe værdi: et nyt job og en dygtig nyansat er uhyre vigtigt for både din personlige udvikling og virksomhedens fremtid.

Vi håber, at du synes siden er enkel, overskuelig og at den giver dig lyst til at tage en snak med os om din karriere eller din virksomheds behov for nye medarbejdere.

Podcast og tendenser i rekrutteringsbranchen

Synlighed gennem vedkommende indhold og vidensdeling. Det er målet. Indenfor den kommende tid kan du høre vores podcast, der netop handler om passion. Vi taler blandt andre med forandringsleder og coach Line Louise Overgaard, der arbejder professionelt med passion i alle afskygninger – og giver perspektiver på begrebet passion, som ikke nødvendigvis handler om karriere og ambitioner.

Snart kan du også læse mere om, hvad vi som recruitere ser efter i et CV og ansøgning, og kommer med vores bud på nogle enkle tips til jobsøgning.

Lanceringen af vores nye hjemmeside er resultatet af længere tids drøftelser om, hvordan vi som rekrutteringsvirksomhed kan komme ud over kanten og give dig vedkommende og interessant indsigt i vores branche og faglighed. Vi oplever stor nysgerrighed for vores arbejde, da jobskifte og kompetencematch skaber anledning til spørgsmål. Til tider også myter og skæve forestillinger om, hvad vores arbejde egentlig består i. Det ønsker vi at udfordre og oplyse dig om.

podcast mikrofon morgenmad crossant

Analytisk alsidige, empatiske (og croissant-glade)

WolterJohannsen er en Aarhus-baseret rekrutteringsvirksomhed, og siden 2008 har vi matchet kandidater med små, lokale virksomheder såvel som store, globale organisationer. Vi tror på de længerevarende samarbejder med vores kunder, for jo bedre vi kender hinanden, des bedre kan vi spotte det personlighedsmæssige match til virksomhedens værdier og kultur. Det har stor betydning for både dig som jobsøgende og dig som leder.

Netop fordi vores samarbejder er langsigtede løser vi forskellige typer stillinger afhængig af behov. Vi har en analytisk og menneskelig tilgang til vores arbejde, og derfor kan vi afhjælpe på flere niveauer i en organisation i forskellige brancher.

I vores tre mands/kvinde-team er vi vilde med at samarbejde og sparre, og vi mener det er afgørende for at løse vores opgaver bedst muligt. Der er ingen intern konkurrence og provisionsløn. Og så har vi en særlig kærlighed til croissanter, mindst hver fredag.

Du kan læse mere om os og se hvilke virksomheder vi samarbejder med på siden her. På LinkedIn og Facebook annoncerer vi nye stillinger, nyheder, tendenser og meget mere – så følg os og hold dig opdateret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste oplæg direkte i din mailboks.


Har du spørgsmål eller kommentarer til indlægget, så kontakt os – vi er altid interesserede i feedback!


Se alle blog posts