Vi gør det let at skifte job

Ingen slipsedrenge

Hos os behøver du ikke at opstille en facade over for et hold af slipsedrenge under lange interviews. Men vi er grundige, og vi gør det trygt og rart for dig at være med. Sådan kan vi danne os et godt indtryk af hvem du er, og sådan er det bedst. Vi interviewer ikke, vi taler bare med dig.

Ingen bliver efterladt

Vi følger op på, hvordan det går dig, imens vi arbejder på at få kontrakten i hus. Det er rarere for dig, og det gør os klogere undervejs. Vi prøver til gengæld ikke at sælge dig en stilling, som du ikke er helt sikker på, eller anbefale dig et jobskifte, hvis du ikke er klar.

Ingen kilometerlange mails

Du behøver ikke at sende sidevis af CV’er og ansøgninger, eller deltage i diverse tests, inden du får vores fulde opmærksomhed. Du har sikkert nok at lave, og hvis du skal skifte job skal det ikke kræve et fuldtidsarbejde.

Ingen eksamensforberedelser

Vi bruger nogle gange personlighedsanalyser, når vi har snakket med dig først. Men vi ved godt at mennesker kan ikke kan sættes i kasser – og det kan virksomheder i øvrigt heller ikke. Så du behøver ikke at overbevise os om noget, vi vil bare gerne vide hvad du er for en fisk.

Klar til et jobskifte? Opret dig i CV-databasen og bliv kontaktet, når der er et muligt match.