Vi gør det let at skifte job

Ingen slipsedrenge

Hos os behøver du ikke at opstille en facade over for et hold af slipsedrenge under lange interviews. Men vi er grundige, og vi gør det trygt og rart for dig at være med. Sådan kan vi danne os et godt indtryk af, hvem du er, og sådan er det bedst. Vi interviewer ikke, vi taler bare med dig.

Ingen bliver efterladt

Vi følger op på, hvordan det går dig, imens vi arbejder på at få kontrakten i hus. Det er rarere for dig, og det gør os klogere undervejs. Vi prøver til gengæld ikke at sælge dig en stilling, som du ikke er helt sikker på, eller anbefale dig et jobskifte, hvis du ikke er klar.

Ingen kilometerlange mails

Du behøver ikke at sende sidevis af CV’er og ansøgninger, eller deltage i diverse tests, inden du får vores fulde opmærksomhed. Du har sikkert nok at lave, og hvis du skal skifte job, skal det ikke kræve et fuldtidsarbejde. Så kontakt os endelig – så kan vi tage den derfra.

Et uforpligtende møde

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende møde, hvor vi kan tage en snak om dine fremtidige muligheder. Du vil opleve, at vi stiller dig de gode spørgsmål, som får dig til at beskrive og tænke over, hvad du har af forventninger og ønsker til dit næste arbejde eller måske endda første arbejde. Måske mangler du at sætte en retning på din jobsøgning? Måske har du brug for en snak om dine muligheder? Ligegyldigt hvad tager vi gerne snakken med dig.

Ingen eksamensforberedelser

Vi bruger nogle gange personlighedsanalyser, men vi har altid snakket med dig først. Vi er nemlig af den overbevisning, at personlighedstests ikke kan stå alene eller erstatte den personlige samtale. Personlighedstests kan bruges som et dialogværktøj og hjælpe os, til at spørge ind til mere personlige emner.  For vi ved godt, at mennesker ikke kan sættes i kasser – og det kan virksomheder i øvrigt heller ikke. Så du behøver ikke at overbevise os om noget, vi vil bare gerne vide, hvad du er for en fisk.

Benyt CV-databasen

Opret en kandidatprofil i vores CV-database i dag. Hvis vi ser nogle muligheder for dig i vores netværk, hører du fra os og i et fælles samarbejde, leder vi dig på vej mod den stilling, du drømmer om. Så følg nedenstående link og udfyld formularen med dine faglige og personlige oplysninger – så kan vi matche dine kompetencer og præferencer til det rigtige job.

Klar til et jobskifte? Opret dig i CV-databasen og bliv kontaktet, når der er et muligt match.