Engagement, faglighed og passion

Om os

WolterJohannsen assisterer virksomheder indenfor rekruttering og HR og har gjort det siden 2008. Vi ønsker at indtage position som trusted advisor og løse opgaver i hele organisationen. Vi er derfor mere specialiserede generalister end specialister i en bestemt branche eller faggruppe. Ønsker du at vide mere om WolterJohannsen, kan du finde det under fanen Om os.

Vi forventer at du engagerer dig

Det er kandidaterne, der vælger virksomheden, ikke omvendt. Derfor udfordrer vi jer, også hvis I har svært ved at tiltrække eller fastholde kandidater, I gerne vil have fingrene i. Måske skal I gøre noget anderledes. Vi kan hjælpe jer bedst, når I også selv går til makronerne.

Vi gør det let at skifte job

De rette mennesker er svære at finde, og de har sikkert meget at lave allerede. Derfor tager vi hurtigt en samtale med dem, i stedet for at sende dem gennem en labyrint af ansøgninger og tests. Vi beder dem kun om det, de kan levere i en travl hverdag, og sender dem videre til jer med det samme, hvis der er et muligt match.

Vi matcher passioner

Virksomheder har ofte vilde forestillinger om, hvor attraktive de er, eller hvilke kandidater de kan få. Sådan er det bare. Vores opgave er at finde frem til det bedste, realistiske match, så vi finder en kandidat, der ikke smutter ud ad døren igen efter et par måneder. Derfor matcher vi passioner.

Vi taler ordentligt med folk

Vi møder mennesker, som de nede-på-jorden-jyder vi er. Ikke som en væg af slipsedrenge, I ikke har lyst til at være ærlige overfor. Det gør en kæmpe forskel, for det giver os et indblik i hvem, vi sidder med. Ingen får noget ud af at opstille facader på den lange bane, alligevel.

Som et spil skak

På mange måder kan vores arbejde sammenlignes med et spil skak. Det handler om at få positioneret de rette brikker på de rigtige pladser for at lykkes med sin strategi. Så hvis I vil vinde spillet, gælder det om at finde de rigtige medarbejdere til de rette stillinger – og der er vi eksperter.

Det næste træk er dit…

Vi har fagligheden i orden

Hos os er der ingen brugtvognsforhandlere med smart-i-en-fart-attitude. Vores medarbejdere er uddannede, og videreuddanner sig løbende indenfor samtaleteknik, organisationsteori, ledelse og psykologi. Vi holder os konstant opdaterede om erhvervslivet, for at kende alle de mulige veje til en dygtig kandidat. Vi har fagligheden i orden.