Find din fremtidige arbejdsplads

Nyt job?

Hos WolterJohannsen gør vi os umage for at finde den arbejdsplads, der matcher dig. Derfor bliver ingen efterladt i rekrutteringsprocessen. Ønsker du mere viden om WolterJohannsen, og hvordan vi arbejder, kan du finde det under fanen Om os.

Vi har løbende nye, spændende stillinger, men også et bredt netværk, og måske er det i dette netværk, at vi finder dit næste job. I WolterJohannsen har vi en passion for at anlægge stien, som skaffer dig drømmejobbet.

Hvis en af vores stillinger fanger din interesse, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV. I tilfælde af at vi ikke har et job, som matcher dig, vil vi altid gerne modtage dit CV via vores CV-database. Vi indkalder både til samtaler i forhold til det specifikke job, men også hvis vi kan se nogle muligheder for dig i vores netværk. Du kan forvente et møde, som er helt nede på jorden, hvor vi er interesseret i at høre om dig og dine ønsker til et fremtidigt job. Så kontakt os allerede i dag, hvis du overvejer et jobskifte.

 

Læg dit CV i vores database

Nedenfor ses alle aktuelle ledige stillinger, som jævnligt bliver opdateret.

Du kan med fordel oprette dig eller opdatere din eksisterende profil i vores CV-database. Så kontakter vi dig, så snart der er en stilling der matcher din profil.

Følg nedenstående link og udfyld formularen med dine faglige og personlige oplysninger. Efter oprettelse vil du modtage en bekræftelsesmail samt en mail med dine brugeroplysninger, så du altid kan logge ind og redigere din profil.

Hvis du ikke finder, hvad du søger, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

 

Gode råd til jobsøgning

Hvis du kigger med her, er du sandsynligvis på udkig efter dit næste job. Under fanen blog findes en række artikler med gode råd og inspiration til hele jobsøgningsprocessen. Her kan du blandt andet finde gode råd til dit CV, hvordan du skriver en ansøgning, og hvordan du tackler jobsamtalen mm. Vi kan varmt anbefale dig at læse disse artikler, inden du går i gang med at lave dit CV og din ansøgning.

  Ledige stillinger