Passion for rekruttering siden 2008

WolterJohannsen er oprindeligt stiftet som enkeltmandsvirksomhed i 2008 og i 2018 overgået til selskabsform. Selskabet arbejder hovedsageligt med rekruttering, men tilbyder også andre former for HR-services.

De primære aktiviteter udspringer fra hovedkontoret i Aarhus, hvor vi hovedsageligt servicerer kunder med afdelinger i Jylland. Siden opstarten har vi løst opgaver i en lang række virksomheder og i forskellige brancher. Specialistrekruttering fylder traditionelt meget i vores arbejde, men vi løser opgaver på alle organisatoriske niveauer i hele virksomheden.

Mennesker og processer er forskellige, og derfor er det vigtigt for os, at vores arbejdstilgang er individualiseret, så du mærker en personlig relation og interesse, uanset om du er kunde eller kandidat.

Langsigtede kundeforhold viser med al tydelighed, at vi er i stand til at servicere vores kunder ikke bare én gang, men over en lang periode. Denne type samarbejde er en prioritet for os, fordi den dybere forståelse og personlige tilknytning er med til at sikre det rette match og/eller veludførte HR løsninger. Ved at lære vores kunde og virksomheden at kende med et personligt håndtryk og vedvarende samarbejde, skaber vi en kontinuerlig forståelse af behovsafdækningen, teamets konstellation, udvikling og ikke mindst kulturen.

Kerneværdien i WolterJohannsen er passion. Vi er selv drevet af passion for mennesker og organisationer og bestræber os på at løse opgaver med udgangspunkt i den passion, der driver vores kandidater og kunder.

Spørgsmål

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på info@wolterjohannsen.dk eller på +45 71 71 23 71.


Mød vores team

Hos WolterJohannsen er alle medarbejdere klædt på til at arbejde med rekruttering. Alle har relevante videregående uddannelse og gennem faglig sparring og vidensdeling sikres det, at vi er opdateret på den nyeste viden inden for området.

Nicholai Wolter Johannsen

Nicholai Wolter Johannsen

Stifter

Eva Haugaard Pedersen

Eva Haugaard Pedersen

Research- & Rekruttering

Michelle Winther Andreassen

Michelle Winther Andreassen

Researcher

Renate Nielsen

Renate Nielsen

Ekstern Konsulent

Daniel Bomholt Dalegaard

Daniel Bomholt Dalegaard

Researcher

Martin Tuxen Qvistgaard

Martin Tuxen Qvistgaard

Digital Manager