En fleksibel jobrådgiver og samarbejdspartner

Vores historie

WolterJohannsen har eksisteret siden 2008, hvor vi har rekrutteret dygtige kandidater på tværs af brancher med stor succes. I starten var det kun Nicholai, men siden er vi blevet flere på kontoret. De fleste af vores kunder er tilbagevendende, for vi er bedst til langsigtede, strategiske samarbejder. Vores primære opgave er at hjælpe med rekruttering, både overfor virksomheder og kandidater, men derudover hjælper vi også gerne med opgaver som person- og kulturanalyser.

Vores humor

Ja, det tæller! Det ved I godt. Der er kun gode grunde til ikke at tage sig selv alt for alvorligt, ligegyldigt om man er en stor, børsnoteret virksomhed eller en spritny kandidat fra datalogi. Derfor foretager vi ikke interviews, vi skaber samtaler. De er helt nede på jorden, og det må godt være sjovt.

Vores værdier

I WolterJohannsen er vi drevet af passion – passion for mennesker og organisationer. Vi er løsningsorienterede i vores tilgang til rekrutteringsopgaven, og kvaliteten i vores arbejde afspejles i de mangeårige samarbejder og talrige rekrutteringer, vi har været en del af. Vi tror på ordentlighed, åbenhed og kvalitet, og at den langsigtede relation er af afgørende betydning for at skabe det bedste match for både kandidat og virksomhed.

Vores menneskesyn

Man skulle tro, at det er effektivt at dele mennesker op i grupper og kategorier, når vi snakker med så mange af dem hver dag. Men det er lige omvendt, faktisk. Vi har skabt matches mellem kandidater og virksomheder siden 2008, og det gør os til dygtige, fleksible samtalepartnere. Ingen kan lide at være i snævre kasser.

Vores samarbejder

Vi har mange kunder, som vender tilbage igen og igen. Arbejdsmarkedet ændrer sig med raketfart, og der er kamp om talenterne. Det stiller store krav til vores arbejde, for rekruttering er en tillidssag. Derfor taler vi ingen efter munden, men lige ud af posen.

Vores netværk

Vi har et stort netværk, som tæller forskellige brancher og virksomheder. Når vi ved, hvem du er og kender dine kompetencer og ønsker, kan vi hjælpe dig videre i din jobsøgen eller rekrutteringsproces. Det kan netop være i dette stærke netværk, at din kommende medarbejder eller fremtidige arbejdsplads findes.

Vores samtaler

Det vigtigste er at tale ordentligt med mennesker, så vi får et billede af, hvem de er. Derfor sætter vi rammerne for gode, ærlige samtaler. Den slags, hvor vi finder ud af, hvad du kan lide og ikke kan lide, og hvad der kan få dig op midt om natten for at løse et problem. Det kræver masser af uddannelse og erfaring at få noget så svært til at virke let.

Vores miljø

Det uformelle miljø som mange af vores kandidater søger, værner vi om hos WolterJohannsen. Derudover går vi meget op i et godt kollegialt samarbejde og et stærkt fælleskab. Selvom vi arbejder hårdt, er det vigtigt at have det rart undervejs. Derfor skal der være plads til en god kop kaffe og en fredagscroissant.

Vores medarbejdere

Profilbillede af Nicholai Wolter Johannsen fra WolterJohannsen

Nicholai Wolter Johannsen

Stifter og Konsulent

Graduate Diploma in Business Administration (Organization and Management)

Profilbillede af Eva Haugaard Pedersen fra WolterJohannsen

Eva Haugaard Pedersen

Research- og rekruttering

cand.scient.soc
Sociology

Benjamin Høed Nørlev

Benjamin Høed Nørlev 

Research- og rekruttering

cand.mag
Culture, Communication and Globalisation

emily-harbo

Emily Harbo

Researcher

Culture, Communication and Globalisation
Studerende

Profilbillede af Sara Just

Sara Just

Researcher

Kriminologi
Studerende

benedikte blokkebak

Benedikte Blokkebak

Content Manager

Nordisk Sprog og Litteratur 
Studerende

Profilbillede af Daniel Bomholt Dalegaard fra WolterJohannsen

Daniel Bomholt Dalegaard

Researcher

International Sales and Marketing
Studerende