En fleksibel jobrådgiver og samarbejdspartner

Vores samarbejder

Vi har mange kunder, som vender tilbage igen og igen. Arbejdsmarkedet ændrer sig med raketfart, og der er kamp om talenterne. Det stiller store krav til vores arbejde, for rekruttering er en tillidssag. Derfor taler vi ingen efter munden, men lige ud af posen.

Vores humor

Ja, det tæller! Det ved I godt. Der er kun gode grunde til ikke at tage sig selv alt for alvorligt, ligegyldigt om man er en stor, børsnoteret virksomhed eller en spritny kandidat fra datalogi. Derfor foretager vi ikke interviews, vi skaber samtaler. De er helt nede på jorden, og det må godt være sjovt.

Dialog, dialog, dialog

Det vigtigste er at tale ordentligt med mennesker, så vi får et billede af hvem de er. Derfor sætter vi rammerne for gode, ærlige samtaler. Den slags, hvor vi finder ud af, hvad du kan lide og ikke kan lide, og hvad der kan få dig op midt om natten for at løse et problem. Det kræver masser af uddannelse og erfaring at få noget så svært til at virke let.

Vores menneskesyn

Man skulle tro at det er effektivt at dele mennesker op i grupper og kategorier, når vi snakker med så mange af dem hver dag. Men det er lige omvendt, faktisk. Vi har skabt matches mellem kandidater og virksomheder siden 2008, og det gør os til dygtige, fleksible samtalepartnere. Ingen kan lide at være i snævre kasser.

Vores historie

WolterJohannsen har eksisteret siden 2008. I starten var det kun Nicholai, men siden er vi blevet flere på kontoret. De fleste af vores kunder er tilbagevendende, for vi er bedst til langsigtede, strategiske samarbejder. Vi hjælper også HR-afdelinger med opgaver som person- og kulturanalyser..

Vores medarbejdere

Profilbillede af Nicholai Wolter Johannsen fra WolterJohannsen

Nicholai Wolter Johannsen

Stifter

Profilbillede af Eva Haugaard Pedersen fra WolterJohannsen

Eva Haugaard Pedersen

Research- & Rekruttering

benedikte blokkebak

Benedikte Blokkebak

Kommunikationspraktikant

Profilbillede af Daniel Bomholt Dalegaard fra WolterJohannsen

Daniel Bomholt Dalegaard

Researcher

Profilbillede af Martin Tuxen Qvistgaard fra WolterJohannsen

Martin Tuxen Qvistgaard

Digital Manager

Profilbillede af Renate Nielsen fra WolterJohannsen

Renate Nielsen

Ekstern Konsulent