• Eva Haugaard
  • Wolter News /

Synlighed gennem vedkommende indhold og vidensdeling. Det er målet.

Indenfor den kommende tid kan du høre vores podcast, der handler om passion, som netop er kerneværdien for os i WolterJohannsen.

Vi er selvdrevet af passion for mennesker og organisationer og bestræber os på at løse opgaver med udgangspunkt i den passion, der driver vores kandidater og kunder.

En hånd der holder en mikrofon i podcast billedet med Driven By Passion fra WolterJohannsen


I podcasten taler vi blandt andre med forandringsleder og coach Line Louise Overgaard, der arbejder professionelt med passion i alle afskygninger – og giver perspektiver på begrebet passion, som ikke nødvendigvis handler om karriere og ambitioner.

Lanceringen af vores nye hjemmeside er resultatet af længere tids drøftelser om, hvordan vi som rekrutteringsvirksomhed kan komme ud over kanten og give dig vedkommende og interessant indsigt i vores branche og faglighed.

Vi oplever stor nysgerrighed for vores arbejde, da jobskifte og kompetencematch skaber anledning til spørgsmål. Til tider også myter og skæve forestillinger om, hvad vores arbejde egentlig består i. Det ønsker vi at udfordre og oplyse dig om.

Men hvem er vi?

WolterJohannsen er en Aarhus-baseret rekrutteringsvirksomhed, og siden 2008 har vi matchet kandidater med små, lokale virksomheder såvel som store, globale organisationer. Vi tror på de længerevarende samarbejder med vores kunder, for jo bedre vi kender hinanden, des bedre kan vi spotte det personlighedsmæssige match til virksomhedens værdier og kultur. Det har stor betydning for både dig som jobsøgende og dig som leder.

Netop fordi vores samarbejder er langsigtede løser vi forskellige typer stillinger afhængig af behov. Vi har en analytisk og menneskelig tilgang til vores arbejde, og derfor kan vi afhjælpe på flere niveauer i en organisation i forskellige brancher.

I vores lille team er vi vilde med at samarbejde og sparre, og vi mener det er afgørende for at løse vores opgaver bedst muligt. Der er ingen intern konkurrence og provisionsløn. Og så har vi en særlig kærlighed til croissanter, mindst hver fredag.

Du kan læse mere om os og se hvilke virksomheder vi samarbejder med på siden her. På LinkedIn, Facebook og her på siden, annoncerer vi nye stillinger, nyheder, tendenser og meget mere – så følg os og hold dig opdateret.

Del dette indlæg: